Saint-Gobain е компания, която се грижи за здравето на своите служители, техните семейства, на всички свои партньори и клиенти.

//Saint-Gobain е компания, която се грижи за здравето на своите служители, техните семейства, на всички свои партньори и клиенти.

Saint-Gobain е компания, която се грижи за здравето на своите служители, техните семейства, на всички свои партньори и клиенти.

Уважаеми клиенти и бизнес партньори,

Безопасността и здравето на работното място са основен приоритет в Saint-Gobain, съответно в Rigips от много години. При възникналата в момента пандемия от COVID-19, това правило важи в още по-голяма степен.

За да се намали до минимум вероятността от разпространение на вируса, по-голямата част от нашите служителите работят от вкъщи. С което ограничаваме риска от заболяване.

Въпреки променените условия и начин на работа, ние се стремим да поддържаме обичайното ниво на обслужване, така че доставките да продължат да пристигат навреме. Нашият склад работи при засилени хигиенни мерки. Можете да се запознаете с правилата за външни лица, пребиваващи на територията на нашите бази ТУК.

Всички търговски екипи на Rigips, както и отдел Логистика и обслужване на клиенти, са на ваше разположение, както по електронен път, така и по телефон. Продължаваме да приемаме поръчки и по мейл.

Отдел Логистика и обслужване на клиенти е с обичайното работно време от понеделик до петък, от 8:30 до 17:00 ч.

При сегашната динамична обстановка ще ви информираме веднага за всяка промяна, свързана с нашата работа, включително чрез нашия уебсайт, както и в нашата Facebook страница. Поради усложнената национална и международна обстановка, към днешна дата не можем да осъществим насрочени и планирани лични срещи. Във връзка с което молим за вашето разбиране.

Бъдете здрави и до нови срещи!

2020-03-30T18:33:46+03:00