Демонстрация на специализирани плоскости и шпакловки RIGIPS

//Демонстрация на специализирани плоскости и шпакловки RIGIPS

Демонстрация на специализирани плоскости и шпакловки RIGIPS

Rigips България стартира серия от демонстрации и обучения на тема: Специализирани плоскости и шпакловки. По време на демонстрациите ще може да се запознаете с предимствата и качествата на два от най-иновативните продукти, създавани от Saint-Gobain: плоскостите Habito и GlasrocX.

Habito е коренно различен гипскартон. Habito позволява да монтирате до 15кг. директно на стената, използвайки само стандартни винтове за дърво. Освен това е изключително здрав и устойчив на удар, сравнен със стандартните стени. Винт за дърво с размер 5×50мм ще ви осигури безопасно работно натоварване до 15кг. на точка.

Glasroc X е плоскост от гипсово ядро със специални добавки и двустранна армировка от стъклен воал. Плоскостите са специално разработени за външно приложение. Може да се използват за външни стени, облицовки и тавани, покрити с тънкослойна мазилка, както и за изграждане на композитни топлоизолационни системи (ETICS). Плоскостите Glasroc X могат да бъдат завършени с различни видове защитни покрития. Glasroc X е изпитан в съответствие с ETAG (European Technical Approval Guidelines) на EOTA (European Organization for Technical Assessment) и хармонизираните EN стандартни за фасадни системи и външни облицовки , в съответствие с изискванията за CE маркировка по EN 15283-1.
Освен иновациите при плоскостите, ще може да се запознаете и с многофункционална финишна гипсова шпакловка MultiFinish. Тя е подходяща за употреба върху различни основи, включително гипскартон и мазилки. MultiFinish е най-популярната универсална шпакловка във Великобритания. Тя може да се използва като част от двуслойна мазилка или да се полага директно върху гипскартон. Гъвкавостта й я прави идеален избор за малки ремонтни работи и кърпежи. Шпакловането с MultiFinish добавя допълнителна звукова изолация към системите за стени на Rigips с до 2 dB.
2019-07-18T10:07:26+03:00