Glasroc® X – гипскартон за външно приложение

///Glasroc® X – гипскартон за външно приложение
Glasroc® X – гипскартон за външно приложение 2019-03-29T13:39:50+02:00
Glasroc

Glasroc® X

Гипскартон за външно приложение Glasroc X е плоскост от гипсово ядро със специални добавки и двустранна армировка от стъклен воал. Плоскостите са специално разработени за външно приложение. Може да се използват за външни стени, облицовки и тавани, покрити с тънкослойна мазилка, както и за изграждане на композитни топлоизолационни системи (ETICS).

Glasroc X се доставя стандартно с размери 1200 х 2400 (3000) мм. Възможно е да се достявят и други дължини по поръчка. Надлъжните ръбове могат да бъдат с или без фаска, в зависимост от избора на крайно покритие.

Плоскостите Glasroc X могат да бъдат завършени с различни видове защитни покрития. Всички варианти на покрития, както видовете външни системи, можете да видите, като изтеглите каталога. В него ще намерите и указанията за монтаж, както и описание на всички компоненти на системите.

Гипскартон за външно приложение Glasroc X е изпитан в съответствие с ETAG (European Technical Approval Guidelines) на EOTA (European Organization for Technical Assessment) и хармонизираните EN стандартни за фасадни системи и външни облицовки и са в съответствие с изискванията за CE маркировка по EN 15283-1. Техническите показатели на продукта са описани в декларацията за експлотационни показатели.