aquaroc-1

Циментови плоскости за вътрешно и външно приложение – Rigips Aquaroc™.

Aquaroc™ са циментови плоскости, произведени по най-съвременна технология, гарантираща отлична здравина и в същото време по-ниско тегло от обичайното за този тип продукти. Те са по-лесни за обработка и монтаж в сравнение с повечето плоскости изработени от цимент.

Aquaroc™ съчетават характеристиките за монтаж на плоскости за сухо строителство, но в същото време предлагат много по-висока здравина и влагоустойчивост.

Aquaroc™ дава сигурност на проектантите и строителите за дълготрайна и безпроблемна експлоатация на строителните системи. Отличната влагоустойчивост е гаранция за запазване на външния вид в процеса на експлоатация и пълна защита на носещите конструкции от въздействието на влага. За собствениците на сградите това означава безпроблемна експлоатация без допълнителни разходи за ремонти.

Ето защо плоскостите Aquaroc са предпочитан избор за изграждане на преградни стени, предстенни обшивки и окачени тавани в зони с висока влажност, включително в обекти като автомивки, обществени кухни и други, където е възможно директно излагане на вода.

Идеални са за скриване на тръби в банята при евентуален ремонт на панелно жилище.

AquarocTM – циментови плоскости за вътрешно и външно приложение

дебелинаширинадължина
12.5
12002000
2600
дебелинаширинадължина
12.5
9003000
1200