Продукти и системи на Saint-Gobain във Варна Сити Парк Юг

//Продукти и системи на Saint-Gobain във Варна Сити Парк Юг

Продукти и системи на Saint-Gobain във Варна Сити Парк Юг

Първият по рода си за Варна и в България комплекс с целогодишна климатизация, гореща и питейна минерална вода за бита, реализиран с продукти и системи на Saint-Gobain.

Варна Сити Парк Юг за пръв път в България предлага на своите обитатели, собствен сондаж захранващ жилищния комплекс с питейна и гореща минерална вода. Извора се използва за целогодишна климатизация (охлаждане и отопление), питейна вода, вода за битови нужди и СПА (балнеология). Апартаменти с панорамна гледка към Варненското езеро насред 26 000 кв. м. зелен парк. Живописни алеи за разходки, тичане и колоездене. Минерален горещ басейн с детска част, детска занималня, детска площадка и тревни площи за игри са само част от удобствата които предлага комплекса.

За реализрането на комплекса са използвани множество продукти и системи на Saint-Gobain, на три основни направления – SG GLASS, ISOVER и RIGIPS.

За изграждането на интериора на жилищата са използвани най-съвременните продукти за сухо строителство на Rigips и изолационни материали на Isover. В Варна Сити Парк Юг, освен стандартните системи Rigips за преградни стени, предстенни обшивки и окачени тавани от гипсови плоскости, са вложени и редица специални продукти и системи. За вентилируемата фасада са използвани олекотени хидрофобни плочи от стъклена минерална вата за топло, звукоизолация и пожарозащита – Isover Panel Plyta Plus. Остъклението на сградите е реализирано с стъклата са SGG PLANITHERM® 4S Evolution.

2019-03-28T15:55:33+02:00